Tretman Energetskog iscjeljivanja

Energetsko iscjeljivanje se fokusira na dovođenje našeg energetskog polja u ravnotežu kako bi se naš organizam sam mogao iscijeliti. Ljudi se iscjeljivanjem prvenstveno koriste kako bi se riješili zdravstvenih tegoba. Međutim, ono je puno više od toga.

Radom na čakrama i auri kroz čišćenje, punjenje, i pokretanje energije, tj. rekonstrukcijom određenih slojeva aure dovodimo u svijest razne aspekte našeg bića. Povezujemo se više s fizičkim tijelom i njegovim potrebama, s emocijama i emotivnim potrebama te utječemo na iskrivljena uvjerenja koja nam stvaraju svu nesreću i nezadovoljstvo u životu. Iscjeljivanje bolesti tada postaje put prema unutra, tj. samospoznaja.

Bolest je posljedica zaboravljanja naše stvarne duhovne prirode, tj. zaboravljanja tko mi stvarno jesmo u svojoj suštini. Kaže se da je najveća bolest današnjice mržnja prema sebi. Iscjeljivanjem se „prisjećamo“ tko smo i što su naši stvarni potencijali.

Tijekom iscjeljivanja, osoba je odjevena, u ležećem položaju na stolu za masažu. Pokretima i polaganjem ruku, terapeut dovodi energetsko polje u ravnotežu, što za posljedicu ima iscjeljivanje organizma. U radu se koristi metoda Barbare Brennan.

Individualni tretman traje oko 60 minuta. Tretman započinje razgovorom s terapeutom.

O Barbari Brennan

Barbara Brennan je poznata svjetska iscjeliteljica. Započela je kao fizičarka u NASA-i. Međutim, životni put ju je iz čisto znanstvenih voda odveo prvo u smjeru Pathworka i Core Energetics prakse, a onda u smjeru iscjeljivanja i podučavanja. Osnovala je četverogodišnji studij BBSH u SAD, Austriji i Japanu gdje se podučava njena metoda.

Metoda Barbare Brennan radi na sedam čakri i sedam slojeva naše aure i omogućava nam da postignemo svoju energetsku ravnotežu. A time i vratimo naš život u jednostavnije i tečnije stanje. U suradnji sa klasičnim medicinskim terapijskim oblicima daje odlične rezultate.