Generative Flow

Generative Flow je tehnika nastala kao integracija svog mog znanja, tehnika, iskustva i prakse kroz više od deset godina rada s ljudima. Najjednostavnije mi ju je opisati kao spoj iscjeliteljskih tehnika, masaže i tjelesno orijentirane terapije.

Tehnika služi za oslobađanje od emocionalnog i tjelesnog oklopa koji smo generirali tokom života. Osim toga omogućuje otvaranje i pokretanje slobodnog energetskog protoka. Pronalaženje ovog energetskog protoka i prepuštanje istom omogućava više užitka, kreativnosti i spontanosti tj. "više života".

Ako malo razmislite vidjet ćete da se sve u nama kreće, ništa ne miruje. Srce lupa, udišemo i izdišemo, stanice se obnavljaju, probavljamo hranu, imunološki sustav otklanja štetne tvari i organizme... sve je u stalnom protoku. Taj protok omogućava naš konstantni razvoj. Omogućio je da se iz nečeg što je manje od makova zrna razvijemo u odraslu osobu sa 100 triliona stanica. "Približavanje" ovoj inteligenciji, prepuštanje, vjerovanje i korištenje iste u većoj mjeri na konstruktivne i kreativne načine zvuči dobro, zar ne? Ova tehnika služi upravo tome.

Emocionalni i tjelesni oklop nastali su kao posljedica fizičkih i psiholoških povreda koje smo doživjeli kroz život i generirane su u našoj psihi i tijelu. Mnogih od njih se ne sjećamo, ali ih ne možemo niti zaboraviti jer su pohranjene u našim stanicama i tjelesnoj memoriji. Povećanjem energetskog protoka, pojačanim disanjem i svjesnošću kao i pokretanjem tijela i/ili pritiskanjem određenih točaka na tijelu ove povrede izlaze na površinu i tek onda ih možemo iscijeliti.

Mogli ste puno puta čuti da vrijeme liječi rane. Vrijeme ne liječi ništa. Samo liječenje tj. stvaranje određenih (iscjeljujućih) uvjeta omogućava da se s vremenom iscijelimo. To lako možete vidjeti ako imate kronične bolesti kojih se nikako ne možete rješiti, tj. ukoliko imate iste emocionalne reakcije (osjećaj odbačenosti, manje vrijednosti, straha, panike, itd...) bez obzira na vanjske okolnosti u kojima se nalazite. Vidite da se mijenjaju ljudi, mjesta, događaji, a da vi na kraju ostajete uvijek s istim osjećajem i uvjerenjem.

Možda je pravo vrijeme za skidanje emocionalnog i tjelesnog oklopa, iscjeljivanje davno zaboravljenih povreda kao i nalaženje načina kako više vremena živjeti u Flow stanju.

Broj je 091 6216 535. Ime znate. Ako ne, podsjetit ću Vas. Dane. Vidimo se.